Velkommen til Karlslunde Rideklub (KAR)

KARs C-stævne i dressur d. 7.- 9. februar blev afholdt med kæmpe succes.

Lørdagens vejr bød på høj solskin - mange equipager valgte at varme op på gårdens nye, lækre udendørsbaner.
Her kan ingen klage over dårlige bundforhold, vi tør godt garantere, at de nye helårs-bunde hører til blandt Danmarks bedste.

Søndagens vejr bød desværre på regn, hård kuling med vindstød af stormstyrke, desværre måtte en del
equipager melde afbud. Mange trodsede dog det dårlige vejr og mødte spændte og forventningsfulde op til start.
Det er vi rigtig glade for - det var blot at suge til sig og se på FLOT dressur i særklasse med topnavne på programmet.
  Vi er meget stolte af al den positive feedback, vi har fået efter stævnet.

Næste stævne bliver KARs klubmesterskab i både dressur og spring d. 1.-3. maj.

Søndag d. 17. maj har der sneget sig et landsstævne ind for PONY.

D. 19.-21. juni afholdes C-stævne i dressur - vi glæder os meget til at præsentere gårdens nye
udendørsareal, som der arbejdes på højtryk for at få færdigt til sommerens mange aktiviteter.

D. 30. juli - 2. august B-stævne i dressur

En særlig STOR TAK til alle klubbens fantastiske sponsorer:

*****************************************************

Har du brug for at få fat i KAR bestyrelsen, er du altid velkommen til at kontakte os!
Eller fang os på mailen: karrideklub@gmail.com