Velkommen til Karlslunde Rideklub (KAR)

Karlslunde Rideklub har siden 70'erne haft hjemsted på Karlslundegårdens Ridecenter.

Gården er privatejet og drives som hestepension. BEMÆRK - vi har ikke rideskole tilknyttet stedet.

Læs mere om KAR m.v. under fanen: OM KLUBBEN.
Her kan du også holde øje med klubbens mange aktiviteter i løbet af året under: KALENDER.
__________________________________________________________________________

KAR har taget hul på et nyt år - vi ser forventningsfulde frem til masser af nye, spændende
oplevelser og aktiviteter i 2020 - og skyder året i gang med:

"Rid for dommer med Laura Adele Nielsen" søndag d. 26. januar.

Lørdag d. 1. februar er vi heldige atter at få besøg af tidl. politirytter Kristian Madsen,
som afholder miljøtræningskursus for hest/pony.
Find Karlslunde Rideklub på facebook for nærmere info. omkring tilmelding (stadig ledige pladser).

Klubbens næste C-stævne i dressur (med D-klasser fredag) afholdes d. 7.- 9. februar.
Der er åbnet for tilmeldinger på GO. Max. antal starter, så skynd dig at tilmelde.

Vel mødt.

________________________________________________

En særlig TAK til alle klubbens fantastiske sponsorer:

*****************************************************

Har du brug for at få fat i KAR bestyrelsen, er du altid velkommen til at kontakte os!
Eller fang os på mailen: karrideklub@gmail.com