Championat 2015

Husk at sende jeres resultater til listen, så konkurrencen om championatet kan blive rigtig spændende!
Vinderne får statuetter samt ærespræmier. Blandt de øvrige ryttere på listerne trækkes der lod om flotte ærespræmier. Der vil være 5 udtrækningspræmier, rytteren skal være til stede under lodtrækningen for at modtage en præmie, så selvom du ikke ligger i toppen har du stadig en chance for at få noget ekstra for din indsats. Uddelingen vil foregå til championatsfesten.

Der uddeles følgende championater for stævneåret 2015:
Hest dressur + Pony dressur + Hest spring + Pony spring

Regler for uddeling af præmier til championat:
Der uddeles kun championatspræmie, såfremt der er mindst 3 ekvipager på listen. En rytter kan kun opnå én championatspræmie pr. kategori. Der uddeles max 3 championatspræmier pr. kategori:
3-4 ekvipager på listen giver 1 placering
5-7 ekvipager på listen giver 2 placeringer
> 7 ekvipager på listen giver 3 placeringer

Indberetning af stævneresultater skal ske senest 21 dage efter resultatet er opnået.
Resultater modtages kun via e-mail til webmaster: karrideklub@gmail.com og skal indeholde oplysninger om følgende:
Rytters navn hest/pony navn, Type: Hest/pony! Stævnedato, -sted og -type/niveau (D-, C, B-, A-) Klasse og placering (ved placering forstås, at man har fået en roset)

Eksempel på indberetning:
Rytternavn: Sofie Hansen
Hest/Pony: Pony
Hest/Pony navn: Buller
Dato: 5. maj 2015
Sted: (MSR) Midtsjællands rideklub
Stævnetype: A
Klassens stævneniveau: C
Disciplin: Dressur
Klasse: LA1
Placering: 1. plads

Point.
Fejlfri B0 runder pointsættes som U-klasser, under: Sværhedsgrad/Øvrige. Holdkonkurrencer er ikke pointgivende.
Der gives ikke point til race-specifikke stævner.

Skema til sværhedsgrader

Skema til pointgivning